Welke vloeren kun je tegenwoordig allemaal in je huis laten aanleggen? Lees het direct door!

Bij het reinigen van uw houten vloer moet u geen water gebruiken. Water of een reinigingsmiddel op waterbasis zou het hout gemakkelijk doen vergaan. Om uw vloer te reinigen, moet u in plaats daarvan was aanbrengen. Leg de was op een vloerkleed en breng het herhaaldelijk aan, speciaal in delen met veel verkeer.

  • Als u een groot gezin heeft, zorg er dan voor dat u de wax regelmatig aanbrengt op plaatsen zoals de werkplekken, de trapportalen, de ingang van de kamer en andere delen van het huis, die vaak gebruikt worden. Het aanbrengen van was op hout zou helpen om het proces van slijtage tegen te gaan. Meer over weten? Bekijk dan de site van Vloerenbaas.

Leisteenvloeren

Leisteen is een steensoort die tegenwoordig veel gebruikt wordt voor vloeren. Vroeger werd deze steen vooral gebruikt voor plaatsen waar veel verkeer was en voor het exterieur van gebouwen. Omdat deze stenen zeer duurzaam, vlekvrij, slipvrij en onderhoudsarm zijn, zijn ze geleidelijk aan verhuisd naar woningen als een geprefereerd alternatief voor de vloerbedekking. Ook kiezen er steeds meer mensen voor PVC vloeren op Vloerenbaas.nl door de goed betaalbare kwaliteit.

De steen bestaat in talrijke vormen, die in elke gewenste opstelling kunnen worden gebruikt om uw vloerbedekking zo mooi te maken als u wilt. De leisteenvloeren kunnen samen worden afgewerkt in gladde afwerking en in ruwe afwerking voor extra show. Daarnaast zijn er tal van kleuren om uit te kiezen, zoals bruin, grijs, zeegroen, donkergroen en zelfs paars.

  1. Aangezien de leisteenvloer uitstekende eigenschappen heeft, zoals waterdicht en niet-vlekkend, heeft het de voorkeur voor keukenvloeren, en alle andere plaatsen waar altijd water beschikbaar is, zoals, badkamervloeren en wandtegels, backsplashes, gangen, opritten, loopbruggen, zwembadmuren, openhaard muren, kuuroorden, watervallen.
  2. De leisteenvloer is snel uitgegroeid tot een grote voorkeursvloer voor de keuken, omdat het is de beste in vergelijking met alle bestaande alternatieven, dat wil zeggen vinyl en linoleum, parket, keramische tegels, enz.
  3. In vergelijking met vinyl en linoleum is de leisteenvloer veel duurzamer en gemakkelijker te onderhouden. Vinylvloeren verliezen hun aantrekkingskracht in ongeveer vijf jaar tijd wanneer ze beginnen af te schillen en de kleuren beginnen te vervagen. Linoleum heeft ook dit probleem.

Marmeren vloeren

Marmeren vloeren zijn eenvoudig te reinigen. Als uw woning normaal gesproken geen druk verkeer heeft, kunt u uw marmeren vloer onderhouden door deze elke dag te vegen. U kunt het af en toe dweilen met water om wat hardnekkig vuil te verwijderen. Niet zoals bij houten vloeren waar u voorzorgsmaatregelen moet nemen tegen vocht en nattigheid, hoeft u zich geen zorgen te maken over het beschadigen van uw marmeren vloer als u er water op morst. Bovendien, niet zoals in houten vloeren waar het soms moeilijk is om zich te ontdoen van vlekken, marmeren vloeren niet gemakkelijk vlekken. Als u iets op uw vloer morst, veeg het gewoon af en alles zal zo goed als nieuw zijn.

Nog een voordeel van het hebben van een marmeren vloer is dat marmer zeer duurzaam is. Als u het merkt, is een oud gebouw zoals de Taj Mahal er al eeuwen, maar de marmeren vloer is nog steeds zo goed als nieuw. Afhankelijk van het soort verkeer dat je krijgt, kan het een aantal jaren duren voordat je marmeren vloer daadwerkelijk enige tekenen van achteruitgang vertoont.