Bitcoin-beveiliging en veiligheidstips

Bitcoin heeft zeker een revolutie teweeggebracht in de manier waarop mensen tegenwoordig zakelijke betalingstransacties uitvoeren. Deze cryptovaluta is in 2009 gemaakt door iemand met het pseudoniem Satoshi Nakamoto. Bij dit type valuta worden de transacties vaak uitgevoerd zonder tussenpersonen, wat betekent dat er geen bank bij betrokken is en de overheid ook niet. Hier is een uitstekende introductiegids voor Bitcoins.

Als zodanig zijn er geen transactiekosten te betalen en hoeft u uw echte naam en andere persoonlijke informatie niet op te geven. Maar ondanks deze voordelen, komen de Bitcoins ook met gebreken in de beveiliging en als u niet op de hoogte bent van de Bitcoin-beveiligings- en veiligheidstips, kunt u uiteindelijk een slachtoffer worden.

Tegenwoordig zul je merken dat steeds meer handelaren Bitcoins beginnen te accepteren als betaalmiddel. U kunt webhostingservices kopen met uw Bitcoins. Je kunt hiermee pizza kopen en je kunt zelfs een manicure krijgen met deze valuta.

Betalingen gedaan met Bitcoins zijn bijna onmiddellijk. Er is geen creditcard die moet worden verwerkt. Er is geen langdurige verificatie en bovenal zijn er geen verborgen kosten voor elke transactie.

Bovendien is het gebruik van Bitcoins voor internationale betalingen goedkoper omdat ze niet gebonden zijn aan enig land en niet onderworpen zijn aan enige overheidsregelgeving. Kleine bedrijven zijn dol op het feit dat er geen kosten zijn voor het gebruik van deze crypto-valuta en daarom kun je er veel van vinden die Bitcoins gebruiken om nu zaken te doen.

Er zijn zelfs anderen die er geld mee verdienen door Bitcoins als hun investering te kopen en ze op een later tijdstip te verkopen zodra de waarde stijgt. Maar dan zijn er ook enkele nadelen die gepaard gaan met het gebruik van Bitcoins en als er één grote zwakte is, is het de beveiliging en veiligheid van Bitcoin.

Als je Bitcoins hebt, bewaar je ze in je eigen Bitcoin-portemonnees. In feite ben je je eigen bank. Als u uw portemonnee versleutelt en u bent de toegangscode vergeten, zijn uw Bitcoins voor altijd verdwenen en kunt u deze niet meer herstellen.

Er zijn ook gevallen waarin hackers en oplichters toegang zouden kunnen krijgen tot uw Bitcoins. In sommige gevallen zal een malwarevirus eraan komen en wat Bitcoins je op je portemonnee hebt staan, is binnen enkele seconden verdwenen. Onthoud dat als uw Bitcoins verloren gaan, er niemand is waar u zich tot kunt wenden.

Vergeet niet om Bitcoinmeester ervaringen en Satos ervaringen te lezen voordat je eentje gebruikt.